Referencer​ er på vej.

Kontakt mig for at høre nærmere.

​Udtalelser og anmeldelser

Da vi stod og skulle have nyt køkken ville vi hyre en kompetent detaljeorienteret tømrermester til monteringen. Her hyrede vi Philip Rønne til at stå for monteringen.

Vi ved at han har erfaring med køkkenmontering og at han er grundig og et øje for detaljerne. Dag for opstart blev valgt og ud fra forhåndsdialog og med forventet tidsforbrug og pris.

Alle aftaler blev overholdt og der var god dialog igennem hele processen. Vi kunne ikke have været mere tilfredse med arbejdet og resultatet er fantastisk. Vi kan varmt anbefale Philip til andre.

​Kasper M​

Jeg kan absolut anbefale Philip Rønne i hans virke som tømrer. Her er hvorfor. Af flere omgange har jeg benyttet Philips tømrer evner, bl.a til at lægge en ny træterrasse, gulv i stuen, opførsel af køkken og diverse herudover.

For det første kan du være helt tryg ved, at han gør sit arbejde til perfektion. Det er tydeligt at han går op i sit erhverv, og ikke selv er tilfreds før arbejdet er udført perfekt. Han er altid i godt humør, nem at tale med og god til at forstå de ønsker du har for det arbejde du gerne vil have udført.

Jeg har tidligere følt mig "utryg" ved at hyrer håndværkere, da jeg var i tvivl om hvorvidt jeg blev snydt eller ej - sådan har jeg ikke haft det med Philip - han er bundærlig og skide dygtig. Jeg bruger ingen andre til at udføre mit arbejde fremover, og jeg venter gerne til han har tid!. Kæmpe tommelfinger op herfra

Jonas B.​

Vi er ovenud tilfredse med Tømrermester Rønne og vil til enhver tid bruge ham igen. Han er stabil og til at stole på, transparent og ærlig når han laver tilbud og holder det han lover.

Herudover hjalp han med at finde den bedste løsning for os, ved at anvende sin faglighed til at rådgive os i muligheder og løsninger og sikre alle detaljer. Han kan på alle måder anbefales.

Christine HK​

Søger du et tømrerfirma til renovering?

Jeg løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står jeg klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor jeg sammen med mine kunder finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Tømrer- & Snedkermester Philip Rønne ApS

Espevangen 6A, 2860 Søborg

CVR-nummer: 42438871

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.