Tømrer- & Snedkermester Philip Rønne ApS er en veldrevet virksomhed, der udfører tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Jeg har eget værksted og et stort netværk af samarbejdspartnere, som i sidste ende kommer mine kunder til gode. Jeg rådgiver om alt indenfor tømrer- og snedkerfaget, og påtager mig også at stå for den større organisering af jeres projekt. Jeg stræber efter at hjælpe mine kunder med at opnå deres drømme.

Jeg har gennem mine mange år i faget set og prøvet meget, der i dag kommer store dele af min kundekreds til gode, gennem god dialog, rådgivning og et slutresultat hvor der altid stræbes efter at overgå kundens forventning.

Kvalitetshåndværk og professionalisme er nøglebegreber for min virksomhed. Her på siden kan du se, hvilke opgaver jeg løser. Du er mere end velkommen til at kontakte mig på mail eller telefonisk.

Søger du et tømrerfirma til renovering?

Jeg løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står jeg klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor jeg sammen med mine kunder finder frem til den bedste løsning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Tømrer- & Snedkermester Philip Rønne ApS

Espevangen 6A, 2860 Søborg

CVR-nummer: 42438871

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.